Pakket C

Zoekopdracht, Technische Inspectie en Aankoop Begeleiding € 450,-*

U zoekt een gebruikte auto maar heeft nog geen keuze kunnen maken.

achter-de-pc-2

De Auto Aankoopmakelaar gaat samen met u op zoek gaat naar het juiste voertuig. Dit is een greep uit de onderwerpen welke aan bod komen tijdens de zoekopdracht;
– Wat is uw gezinssamenstelling?
– Hoeveel kilometer rijdt u op jaarbasis?
– Wat voor soort brandstof is voor u het aantrekkelijkst?
– Zijn er hobby’s waar we rekening mee moeten houden?
– Wat zijn uw eisen qua opties en accessoires?
– Heeft u een caravan of bent u van plan deze in de nabije toekomst aan te schaffen?
– Wat is uw te besteden budget?

Voor deze zoekopdracht kunt u langskomen op het kantoor van de Auto Aankoopmakelaar of deze komt bij u thuis. Desgewenst kan dit contact ook telefonisch of per mail plaatsvinden. Maximaal besteden wij 2 uur aan begeleiding op kantoor of bij u thuis.
Als we de juiste auto voor u gevonden hebben, neemt de makelaar telefonisch contact op met de aanbieder van het voertuig. Door het stellen van kritische vragen doen wij alvast een voorselectie. We zoeken gedegen uit of deze auto aan uw wensen en onze eisen voldoet. Lijkt de keuze een goede optie te zijn? Dan maken wij met uw goedvinden een afspraak met de aanbieder om de auto te bezichtigen.
Wij inspecteren het voertuig vervolgens grondig. Uiteraard samen met u. Tijdens deze visuele inspectie komen meerdere zaken aan bod, zoals :

 eventuele huidige of oude schades
 motorische staat
 gehele onderzijde op de brug bekijken
 of de onderhoudsboekjes in orde zijn
 de correctheid van de kilometerstand
 werking van de opties; denkt u hier aan eventuele airco, cruise control, navigatie etc.

Kortom, de auto wordt van voor- tot en met de achterbumper door ons nagekeken!

Na de inspectie maakt de Auto Aankoopmakelaar samen met u een uitgebreide testrit.
Als de betreffende auto is wat we ervan verwachten, dan kunnen de onderhandelingen starten, waarbij ook alle secundaire aankoopvoorwaarden worden uitonderhandeld.
Indien u een inruilauto heeft, overleggen wij van tevoren met u wat voor inruilprijs reëel is en waar u ongeveer op kunt rekenen.

De Auto Aankoopmakelaar zal u zo goed als mogelijk adviseren, maar de uiteindelijke beslissing is altijd aan u.
Bij een succesvol resultaat zorgt de makelaar ervoor dat de verkoper alle mondelinge afspraken op de juiste manier op papier zet alvorens u het koopcontract ondertekent.
Tevens zal de makelaar de garantie voorwaarden van de verkopende partij goed voor u controleren, zodat u weet waar u aan toe bent.
Gaat u bij het autobedrijf een financiering of verzekering afsluiten? Ook hierbij kunt u advies vragen aan ons als uw Auto Aankoopmakelaar.

Maak direct een afspraak.

*De Auto Aankoopmakelaar rekent geen extra kosten in de regio`s Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Indien u buiten deze provincies gebruik wilt maken van onze diensten, wordt er € 65,- voorrijkosten in rekening gebracht.
*Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.